Välkommen att gå kurs hos R+ Hundskola! Vi jobbar med hundträning baserad på positiv förstärkning och har en genomtänkt strategi för att få hundarna att, av egen fri vilja, göra det vi vill. Vi arbetar inte med tvång eller bestraffningar utan bygger vår träning på samarbete och hundens vilja att göra det som lönar sig.

Kurser som har ett datum är inplanerade, men om du är intresserad av att gå en kurs som saknar eller har ett utgånget datum skickar du enklast in en anmälan ändå. Saknas datum eller om det är utgånget gäller din anmälan nämligen endast som intresseanmälan och vi kontaktar dig så snart det finns ett startdatum bestämt. Då får du chansen att slutgiltigt bestämma om vårt datum passar dig och din planering.

Anmälan till kurser som är datumsatta är däremot bindande och avanmälan måste ske skriftligt enligt villkoren för deltagande i våra arrangemang:

Din anmälan är alltid bindande, men du har 14 dagars ångerrätt efter anmälan fram till 30 dagar innan kursstart. All avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan efter att ångerfristen löpt ut eller när 30 dagar eller färre är kvar till kursstart, tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 14 dagar innan första kursdag kvarstår full deltagaravgift. Avanmälda platser kan nyttjas fritt av R+ Hundskola.

Läs mer om våra allmänna villkor …

Inget datum?

Inget datum på kursen du vill gå? Skicka in en intresseanmälan (ej bindande) så får du en inbjudan när datum är satt!