Lek

Privatträning – bara för dig och din hund! Oavsett om du saknar möjlighet att gå på kurs pga dina arbetstider eller för att din hund inte klarar av kursmiljön i dagsläget, går det utmärkt att boka tid för privatlektion, antingen via fysiska träffar eller på distans. Privatträning är också utmärkt om du vill lära din hund något särskilt eller behöver tips och rådgivning.

Vi skräddarsyr upplägget utifrån dina behov och givetvis ingår rådgivning över mail och telefon under tiden som vi tränar ihop.  Även om våra kurser har små grupper (max 6–7 deltagare) blir det ofta mycket effektivare att arbeta med bara en hund. Ett par privatlektioner med uppföljning emellan kan därför ge stora resultat. Du väljer själv vem av oss du vill boka tid med (ibland rekommenderar vi att någon särskild av oss tar din bokning). Viss vägledning när du väljer instruktör kan du kanske få av följande beskrivning:

Gaby arbetar gärna med längre kontakter. Det kan handla om komplex problematik så som aggressivt beteende, rädslor eller svårigheter med att vara ensam hemma. Det här är ofta beteenden som kräver anpassning och uppbyggnad av alternativa beteenden i flera steg, varför en enstaka lektion sällan ger det som krävs. Läs mer om Gaby …

Peter jobbar gärna med hundmöten och annan triggerproblematik men även med tips och råd för att få vardagssamarbetet att flyta på bättre. Relationsbyggande träning som lekutveckling, koppelteknik och t ex dogparkour är andra exempel på sådant som Peter gärna jobbar med tillsammans med dig och din hund. Läs mer om Peter …

Grundkostnad för privatträning är 750 kronor/timme och till det kommer restidsersättning 200 kr/h och milersättning 25 kr/mil. För att boka privatträning fyller du i formuläret här nedanför. Därefter kontaktar vi dig för bekräfta din bokning och för att få mer information om vad du vill ha hjälp med. Bokade lektioner som avbokas mindre än 24 timmar före avtalad tid debiteras med full avgift.

Vid en första träff bokar vi i princip alltid in 90 minuter, antingen digitalt via Zoom eller som fysisk träff. Du kan inte boka tider som ligger mer än 45 dagar fram i tiden. Finns det inga lediga tider, rekommenderar vi i att du försöker igen vid ett senare tillfälle. Kalendern uppdateras automatiskt med lediga tider.

Vid beteendeutredningar tillämpar vi en särskild taxa där ett eller flera privatträningspass kan ingå. Vi ger dig ett förslag på upplägg när vi gjort en första bedömning av vad du och din hund behöver arbeta med.

Har du svårt att få ekonomin att gå runt men behöver hjälp med din hund? På R+ Hundskola är vi dedikerade till att sprida modern och vetenskapligt förankrad kunskap om hundar och vill att våra tjänster ska vara tillgängliga även för den med mindre ekonomiska medel. Vi har därför ett utrymme, om än begränsat, att efter särskild överenskommelse tillhandahålla reducerade priser och/eller delbetalning gällande våra tjänster. Kontakta oss så försöker vi hitta en lösning!

BOKA TID HÄR!

OBS! Det är bara de bokningstyper som finns i kalendern som går att boka. Saknas exempelvis alternativet “Första träff” så tar vi inte emot nya bokningar, utan endast uppföljningar på redan genomförda första träffar. Telefonrådgivning går alltid att boka i mån av lediga tider. Hittar du inte det du söker, rekommenderar vi att du kommer tillbaka längre fram och gör ett nytt försök. Tack för visad förståelse!

Läs även våra allmänna villkor.

Du kan inte boka tider som ligger mer än 45 dagar fram i tiden.