Privatträning – bara för dig och din hund! Om du inte har möjlighet att gå på kurs pga arbetstider eller att din hund inte klarar av kursmiljön i dagsläget går det utmärkt att boka tid för privatlektion. Privatträning är också utmärkt om du vill lära din hund något särskilt eller behöver tips och rådgivning.

Vi skräddarsyr upplägget utifrån dina önskemål och givetvis ingår rådgivning över mail och telefon under tiden som vi tränar ihop.  Även om våra kurser har små grupper (max 6 deltagare) blir det ofta mycket effektivare att arbeta med bara en hund. Ett par privatlektioner med uppföljning emellan kan därför ge stora resultat. Antingen kan du välja vilken av oss du vill boka lektion med eller kan du låta oss bestämma utifrån vad du och din hund behöver hjälp med.

Grundkostnad för privatträning är 600 kronor/timme och för lektioner utanför Malmö Stad tillkommer restidsersättning 200 kr/h och milersättning 25 kr/mil. För att boka privatträning fyller du i formuläret. Därefter kontaktar vi dig för tidsbokning. Bokade lektioner som avbokas mindre än 24 timmar före avtalad tid debiteras med full avgift.

Vid beteendeutredningar tillämpar vi en särskild taxa där ett eller flera privatträningspass kan ingå. Vi ger dig ett förslag på upplägg när vi gjort en första bedömning av vad du och din hund behöver arbeta med.

OBS! Just nu har vi långa väntetider på privatträning och konsultationer. 

Lek i HH