Här är kursen för dig som vill kunna ha din hund lös och bygga en stabil och pålitlig inkallning. Vi arbetar med flera olika övningar för att få hundarna att vilja komma på signal även om det händer annat spännande runtomkring. Om du känner att du fastnat i träningen, att din hund bara verkar lyssna ibland eller att ni har ett riktigt problem med inkallningsträningen kan kursen hjälpa dig komma på rätt väg igen. Vi varvar teori med praktik och du får inspiration och tips på hur du kan jobba ännu effektivare. Målet med kursen är att träna inkallning under ordnade former och ge dig verktyg att fortsätta jobba på egen hand.

Gruppen är liten med max. 6 deltagare så att du alltid får den hjälp just du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Inga.
Kursstart: Inledande teori utan hund, söndag 29 september kl 18.00–20.00.
Omfattning: 7 kurstimmar.
Dag och tid: Inledande teori utan hund, söndag 29 september kl 18.00–20.00. Därefter praktisk träning söndagar 16.00–17.15 på följande datum: 6/10, 13/10, 20/10 och 27/10.
Plats: Teori på R+ Hundskola, Bariumgatan 6 i Malmö. Utomhusplats för praktisk träning meddelas vid den inledande teorilektionen.
Instruktör: Gabriella Boijsen.
Kursavgift inkl moms: 1 800 kr.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller väldigt mycket, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Boka inkallningskurs
Bekräfta e-postadress
reCAPTCHA