Allt har en ände – till och med våra kurser. Eftersom vi inte har möjlighet att hålla alla våra kursalternativ ständigt aktiva, har du här möjlighet att lämna en intresseanmälan (ej bindande) till sådana kurser som ännu inte är datumsatta eller än så länge saknar tillräckligt många deltagare för att kunna köras. Ju fler som visar intresse för en specifik kurs, desto större är sannolikheten att vi tar tag i den och lägger upp den.

När en kurs som du anmält intresse för får ett datum, informerar vi först alla som skickat in intresseanmälan, så att du och andra som är intresserade får möjlighet att ta ställning till om de datum vi satt passar för er. Först därefter lägger vi ut kursen i våra vanliga kanaler, vilket betyder att du får en kort förtur till kurser som du anmält intresse för. Men bara kort, som sagt, våra kurser brukar bli fulltecknade väldigt snabbt. Och det är i princip alltid först till kvarn som gäller …

Intresseanmälan
Bekräfta e-postadress
reCAPTCHA

Ingen kurs som passar?

Om du inte hittar ett kursalternativ som passar för dig och din hund, erbjuder vi istället alternativet att boka privatlektioner.