Vardagslydnadskursen hos R+ Hundskola bygger på samarbete och kommunikation. Du lär dig förstå din hund och hur du kan få den att göra som du vill utan att använda våld, hota eller trycka ner den. Vi går igenom relevant teori, för att du bättre ska förstå varför hunden gör som den gör, hur hundar lär sig och hur vi kan förebygga problem med enkel träning. Kursen syftar till att lära hundarna de baskunskaper de behöver för att kunna fungera och trivas i samhället. Vi anpassar kursen så gott vi kan för att möta de olika deltagarna på den nivå som de vill jobba på. Beroende på hur långt ni kommit hittar vi sätt att försvåra, eller göra övningarna enklare för att ni ständigt ska utvecklas. Det här är vår mest omfattande kurs som ger en stabil grund för att vardagen ska fungera och att ni ska trivas ihop!

Gruppen är liten med max. 6 deltagare, och du får den hjälp just du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.
Förkunskaper: Inga.

Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu, gör en intresseanmälan via formuläret nedan. Intresseanmälningar är inte bindande, kryssa ändå i rutan att du accepterar villkoren längst ner.
Omfattning: 10 tillfällen.
Dag och tid:
Kursavgift: 2200:- inkl moms.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta mig först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Den här kursstarten är fullbokad, du kan anmäla ditt intresse för reservplats eller förtur till nästa kursstart genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är ej bindande, kryssa i rutan att du godkänner villkoren ändå.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Verifiera *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.