Nu är det alla försynta och blyga hundars tur att skina!
Vi är glada att kunna arrangera en specialanpassad kurs för alla blyga, försiktiga och osäkra hundar där ute. Vi har träffat många osäkra hundar på kurs, promenad och privatlektion och tänkt att vi hade velat skräddarsy något för just dom. Nu är det äntligen dags!

På kursen lär sig deltagarna mer om hur motbetingning fungerar och vi jobbar med hanteringsövningar och förbereder hunden inför framtida veterinärbesök. Vi peppar hundarna att utforska sin omgivning och tränar trix som förbättra kroppsuppfattningen och ökar självförtroendet. Vi uppmuntrar hundarna att våga försöka och hjälper deltagarna att bättre förstå varför hunden gör som den gör och hur de kan ändra hundens association till det den tycker är läskigt. Efter kursen vill vi att deltagarna ska vara bättre rustade för att hjälpa sina hundar att klara vardagen och komma över sina bekymmer.

Har du en hund som är lite försiktig eller blyg så är det här kursen för dig. Salli Moore som håller i kursen är utbildad på Hundens Hus och har stor erfarenhet av att arbeta med hundar i hägn i Spanien. Många av hundarna på hundhemmen där har blivit misshandlade och övergivna och har mycket rädslor. När hon tog hand om gatuhunden Hope fick hon lära sig ännu mer om hur man bygger upp en hunds självförtroende och hjälper den att klara av samhället. Nu vill hon dela med sig av sina erfarenheter. Ta chansen att utvecklas ihop med din hund och se hen förvandlas från en lipsill till en superhjälte!

Gruppen är liten med max fyra deltagare och du får den hjälp just du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.
Förkunskaper: Inga.

Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu, gör en intresseanmälan via formuläret nedan. Intresseanmälningar är inte bindande, kryssa ändå i rutan att du accepterar villkoren längst ner.
Omfattning: 5 tillfällen.
Dag och tid:
Kursavgift: 1000:- inkl moms.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Verifiera *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.