Tillsammans med Stina Johnson som startat Malmö Hundkamrater arrangerar jag nu de populära tipspromenaderna på R+ Hundskola. Promenaderna bygger på Malmö Hundkamraters upplägg och utöver lugnt umgänge med andra hundar kommer det finns instruktörer utan hund med som kan hjälpa till. Tipspromenaden är ett perfekt tillfälle att få tips från instruktör under vanliga promenader och komma vidare med saker som man kanske inte riktigt vet hur man ska hantera. Utöver små tips på vardaglig träning blir det varje promenad ett tema som vi kommer väva in i rundan. Det blir tips på rolig aktivering i stadsmiljö, nyttiga avslappningsövningar och tricks som gör rundorna roligare.

Promenaderna skiljer sig från de vanliga kurserna och kan vara ett bra tillfälle att träna enklare grejer under lättsamma former och träffa oss som jobbar med R+ Hundskola. Ni anmäler er från gång till gång och vi tar oss friheten att ställa in om det skulle vara så att det blir för få vid något tillfälle. Vi hoppas förstås att det blir fullt varje gång!

Vi jobbar alltid med små grupper för att du ska få den tid du behöver för att utvecklas ihop med din hund.

Förkunskaper: Inga.
Dag och tid: Inga datum satta ännu. Förhoppningsvis kommer promenaderna igång igen i höst!

Anmälan: Skicka ett mail till rplushundskola@gmail.com eller sms till 0727-303533 senast två dagar innan promenaden för att vi ska kunna planera upplägget och nå ut med info i tid. Vi ser förstås helst att du anmäler dig i ännu bättre tid!
Deltagaravgift: 75:- per promenad.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Verifiera *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.