Äntligen är det dags för fortsättningsgrupp för er som gått rallymixkurs tidigare och vill fortsätta träna denna fantastiska hundsport! Rallymix är en ny hundsport som stärker relationen mellan dig och mg_2456din hund. Den bygger helt på tillit och samarbete och passar alla hundar oavsett ras, ålder, bakgrund och ev. handikapp. Det är en mix mellan rallylydnad, lydnad, vardagslydnad, trix och andra roliga delar av hundträningen. Rallymix som sport finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraden hela tiden ökar för att skapa utmaningar för hund och människa. I de två första klasserna är hunden i koppel, därefter har man hunden lös. Nya moment tillkommer allteftersom ni utvecklas. Rallymix är ett perfekt sätt att träna vardagliga situationer och stärka kontakten men det är också en rolig och varierad sport att träna och tävla i med sin hund. Det går ut på att man går en bana som markerats med skyltar, på dessa finns olika övningar som ska utföras. Utförande, placering men framförallt kontakten och samarbetet poängsätts vid tävling. Det ska synas att man har kul ihop!

Gruppen är liten med max. sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.
Förkunskaper: Genomförd rallymixkurs (träningsklass).

Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu, gör en intresseanmälan via formuläret nedan. Intresseanmälningar är inte bindande, kryssa ändå i rutan att du accepterar villkoren längst ner.
Omfattning: 6 kurstillfällen.
Dag & tid:
Kursavgift: 1100:- inkl moms.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Verifiera *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.