Att hunden har en fantastisk nos är ingen nyhet, alla hundar kan och vill jobba med nosen. På den här grundkursen får du verktygen till att aktivera din hund på ett roligt och utvecklande sätt som Oddiskapar lugn och koncentration hos den ivrige hunden och självförtroende hos den försiktiga. Förutom teoretiska kunskaper får ekipagen prova på doftdiskriminering i noslabb, enklare sök och personspår. Innan vi ger oss på själva nosarbetet går vi igenom övningar som stärker samarbetet och kontakten i en störningsrik miljö samt visar hur vi kan lära hunden att vänta på sin tur utan att för den sakens skull tappa motivationen. Kursledare är Maria Holländer och Stina Johnson. Stina lever livet med whippeten Hassel och har startat gruppen Malmö Hundkamrater, Maria har gjort ett fantastiskt jobb med cockerspanieln Oddi som räddats från ett vanvårdsfall på en kennel. Den här kursen passar alla och inga förkunskaper krävs. Ta chansen att förundras över din hunds otroliga luktsinne.

Gruppen är liten med max sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.
Förkunskaper: Inga.

Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu, gör en intresseanmälan via formuläret nedan. Intresseanmälningar är inte bindande, kryssa ändå i rutan att du accepterar villkoren längst ner.
Omfattning: 5 tillfällen.
Dag och tid:
Kursavgift: 1000:- inkl moms.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!
Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Verifiera *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.