I vårt samhälle krävs det ibland att vi har hunden kopplad, och vi har då ett ansvar gentemot hunden att den är bekväm med det.

Många hundar och hundägare har problem med drag i kopplet. Det är varken kul för dig eller din hund om varje koppelpromenad innebär en kamp om åt vilket håll ni ska gå. Vi har därför satt ihop en kurs som fokuserar på just detta.

Under koppelkursen kommer vi att jobba intensivt med olika övningar, för att ge er verktygen att fortsätta träna hemma.hope

Kursen passar både er som redan har problem med koppeldragande, och er som vill gå en trevlig kurs i förebyggande syfte.

Instruktörer på denna kurs är Stina Johnson och Salli Moore, som båda har fått komma på kreativa lösningar i koppelträningen med sina egna hundar.

Ta chansen att stärka och utveckla din och din hunds relation, genom att göra promenaderna trevliga och fria från frustration och irritation.

Gruppen är liten med max sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.
Förkunskaper: Inga.

Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu, gör en intresseanmälan via formuläret nedan. Intresseanmälningar är inte bindande, kryssa ändå i rutan att du accepterar villkoren längst ner.
Omfattning: 5 tillfällen.
Dag och tid:
Kursavgift: 1000:- inkl moms.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Verifiera *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.