På den här kursen lär du dig mer om klickerträning och hur du blir en bättre hundtränare. Oavsett om du vill lära din hund roliga trick, träna för tävlingslydnad eller agility eller få en bättre vardagslydnad är klickerträning ett fantastiskt träningssätt som snabbar på utvecklingen och ger hållbara resultat. Kursen är en fördjupning i klickerträning och en bra fortsättning för dig som gått grundkurs redan och vill fortsätta utvecklas. Den passar även för dig som inte hunnit börja träna och vill se till att göra rätt från början!

Kursen går igenom de viktigaste grunderna och utformas sedan utifrån vad deltagarna vill lära sig och vi kommer att göra vårt bästa för att hitta på spännande utmaningar för både människor och hundar. Klickerträning är fantastisk stimulans som bygger självförtroende, samarbete och dessutom tröttar ut hunden mentalt. Vi jobbar med att fånga och forma beteenden och utveckla dem till användbara trick och vardagsfärdigheter. Den här kursen är för dig som vill bättra på din tajming.

Gruppen är liten med max. sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Inga.
Kursstart: 
Omfattning: 4 tillfällen som omfattar både praktik och teori.
Kurstillfällen: –
Plats:
Kursledare:
Kursavgift inkl moms: 1 300 kr.

Din hund ska vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Just nu går det inte att anmälan sig till denna kurs.