Ibland vill man helt enkelt bara träna på egen hand eller tillsammans med några kompisar. Då finns det möjlighet att hyra in sig i vår träningslokal på Bariumgatan 6 i Malmö och betala bara för den tid man använder lokalen.

Eller så är du själv arrangör och behöver tillfälligt låna lokal för en spännande kurs eller föreläsning. Då går det alldeles utmärkt att höra av sig till oss.

Villkor och priser hittar du här nedanför. Skicka ett mejl till info@rplus.se om du vill hyra.

För personlig träning enskilt eller i grupp

Per påbörjad heltimme, 175 kr. Max 6 ekipage. I övrigt villkor enligt nedan. Särskild möblering finns dock inte att tillgå vid hyra för personlig träning.

För arrangörer, instruktörer m m

Vardagar/veckoslut/helger: 250 kr per timme, minsta tid 3 timmar därefter för varje påbörjad heltimme.

Vardagar/veckoslut/helger heldag 08.00–18.00: 2000 kr. Tid utöver 200 kr per påbörjad heltimme.

Veckoslut lör 08.00 till sön 18.00: 3500 kr. Tid utöver 200 kr per påbörjad heltimme.

För längre, mer regelbundna/återkommande tillfällen gör vi en offert. För personlig träning enskilt eller i grupp gäller särskild prislista (se ovan). I hyran ingår tillgång till träningsrum/föreläsningssal, teorisal med köksdel (porslin, bestick, muggar, mikro, kaffe-/vattenkokare, kylskåp finns) och förstås toaletter. 

Tillgång till projektor, flatscreen samt wifi ingår också. Stolar efter beställning. Om önskemål om särskild möblering och/eller särskilda möbler finns, så går det att lösa, men det kan tillkomma extra kostnader. Fråga oss!

Städar och diskar gör man förstås själv. (Lämna lokalen i det skick den var när du kom. Städning innebär minst sopning/dammsugning av golven och vid behov våttorkning av demsamma. Se över toaletterna om det behövs städas särskilt där.) Om vi behöver städa eller diska efter dig tar vi ut en städavgift på 1000 kr